Met heel veel genoegen denk ik terug aan Toscane
lezing en excursie
Home Over ons Recensies Contact

Ik schenk mezelf thuis nog een lekker koel roseetje in en ben weer even helemaal terug in de sfeer van die prachtige schilderweek in Italië. Met heel veel genoegen denk ik terug aan Toscane, aan je kundige wijze van lesgeven, je gastheerschap, de nieuwe contacten die ik opgedaan heb met Ena, Sonja, Annelies, Greet, Ernestien en Loes. Inspirerend en aangenaam gezelschap, jouw kookkunst en het samen koken,lekker eten, goed ontbijt, en niet te vergeten die ontstellende hoeveelheid Prosecco, heerlijk! Herman, je hebt me opnieuw leren kijken naar de natuur, naar alles om mij heen. Het op de achtergrond verdwenen sluimerende gevoel dingen in kleur en vormen te vangen en vast te leggen heb je met je aanstekelijke enthousiasme weer wakker gemaakt. De drang naar kwast en verf is wedergeboren! Bedankt voor je inzet het was in één woord Bello (is dit de juiste vertaling?

De hartelijke groeten van Anja Vink